KHSMSK

Nahrávám...

KHSMSK

KHSMSK

Aktuality - archív

Úvod / Aktuality - archív


Pravidla základní hygieny pro čištění a dezinfekci výrobků nebo částí výrobků přicházejících do styku s potravinami, které byly v kontaktu s bahnem, kaly a záplavovou vodou [DOC]</i>

26. 8. 2005




Doporučení postupu při sanaci zatopených studní

26. 8. 2005




Koupání ve volné přírodě – informace o kvalitě vody (34. týden)

25. 8. 2005


Ve dnech 22. a 23. srpna 2005 byly pracovníky Krajské hygienické stanice MSK provedeny další kontrolní odběry k ověření kvality vody ke koupání na všech 30 koupacích místech v kraji...



Výběrové řízení na obsazení funkce </i>Vedoucí odboru ekonomicko provozního</i>

24. 8. 2005


Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě (dále "KHS MSK") vyhlašuje výběrové řízení na obsazení funkce vedoucí odboru ekonomicko provozního…



Pozvánka na konferenci MORAVSKÉ DNY HYGIENY PRÁCE

23. 8. 2005


Přihláška ke stažení [PDF]



Kurz osvětlovací techniky XXIV - I. oznámení

22. 8. 2005


Cílem kurzu je seznámit odbornou veřejnost s novými trendy a vývojem v oboru osvětlovací techniky ve všech oblastech společenského života.



Koupání ve volné přírodě – informace o kvalitě vody (33. týden)

19. 8. 2005


I v tomto týdnu bylo pracovníky Krajské hygienické stanice MSK provedeno posouzení kvality vody ke koupání na všech 30 koupacích místech v kraji.



Pozvánka na konferenci MORAVSKÉ DNY HYGIENY VÝŽIVY</a><br><a href="../01_aktuality/files/dny_vyzivy_2005.pdf" class="download">Přihláška ke stažení [PDF].

18. 8. 2005




Kontroly pracovního prostředí v Moravskoslezském kraji vykonané pracovníky Krajské hygienické stanice MSK v 1. pololetí 2005

15. 8. 2005


Jedním ze základních činností odboru hygieny práce je státní zdravotní dozor. Tento dozor je zaměřen především na tzv. riziková pracoviště 3. a 4. kategorie (v některých případech i 2. kategorie). Jedná se o pracoviště, na kterých může docházet k poškození zdraví z práce v důsledku výskytu fyzikálních nebo chemických škodlivin, příp.biologických činitelů, např. ve zdravotnických zařízeních...



Kontrola sezónních pokrmů v zařízeních společného stravování v Moravskoslezském kraji</a><

15. 8. 2005


Letní období je částí roku kdy ve zvýšené míře konzumujeme grilované či na roštu pečené pokrmy ...



Strana 311 z 321