Zmrazené potraviny |
-18 |
|
Reg. -18 |
160/2002 |
Masné výr pH 5,2,aw 0,95 |
5 |
|
|
287/1999 |
Masné výr pH5-5,2,aw 0,91-0,95 |
10 |
|
|
287/1999 |
Zmrazené potraviny živ. původu |
-12 max 3 měsíce |
|
|
287/1999 |
Zmrazené potraviny živ. původu |
-18 max 6 měsíců |
|
|
287/1999 |
Mleté maso |
+ 2 |
|
|
287/1999 |
Mleté maso mražené |
-18 max 3 měsíce |
|
|
287/1999 |
Výsekové kosti |
+ 4 |
|
|
287/1999 |
Krev |
+2 |
|
|
287/1999 |
Zvěřina srstnatá spárkatá |
+ 7 |
|
+ 7-9 |
287/1999 |
Zvěřina ostatní srstnatá, pernatá |
+4 |
|
+ 4- 6 |
287/1999 |
Ryby mořské čerstvé |
-1 do +5 |
|
-1 do +5 |
326/2001 |
Ryby sladkovodní čerstvé |
-1 do +5 |
|
-1 do +5 |
326/2001 |
Vejce |
+5 až 18 |
70 -75 |
+5 až 18 |
326/2001 |
Vejce chladírenská |
-1,5 až +5 |
|
-1,5 až+5 |
326/2001 |
Uzené, smažené ryby |
+1až 8 |
|
+1 až 8 |
326/2001 |
Solené ryby |
+ 1 -8 |
|
+1 až 8 |
326/2001 |
Marinované ryby |
+1 až 8 |
|
+1 až 8 |
326/2001 |
Sušené ryby |
|
65-70 |
|
326/2001 |
Polokonzervy rybí |
+ 1-8 |
|
+1 až 8 |
326/2001 |
UHT, steril. mléko, mléč. Výrobky, zahuštěné mléko, bílkovinné mléčné výrobky |
Do 24 |
|
|
77/2003 |
Mléko sušené |
Do 24 |
70 |
Do 24 |
77/2003 |
Ostatní ml. Výrobky |
+4 až + 8 |
|
+4 až +8 |
77/2003 |
Mražené krémy (pouze balené) |
Min -18 |
|
Min - 18 (-15 - registrace teplot) |
77/2003 |
Mateří kašička |
0 |
|
|
287/1999 |
Rostlinné tuky a oleje |
Do +20 |
Chránit před přímým slunečním světlem |
|
77/2003 |
Živ. a emulg. Tuky a oleje, roztíratelné tuky |
Do + 15 |
|
|
77/2003 |
Ztuž a pokrm tuky |
Do +20 |
|
|
77/2003 |
Olejnatá semena |
Do +20 |
70 |
|
418/2000 |
Dehydratované výrobky, ochucovadla |
Suché skl. |
|
|
419/2000 |
Dresinky |
0 až +15 |
|
|
419/2000 |
Hořčice |
+1 až 20 |
|
|
419/2000 |
Sušené, kandované ovoce a zelenina nebalené |
Do +20 |
70 |
|
92/2000 |
Upravené chlazené čerstvé ovoce a zelenina |
0 do +5 |
|
O do +5 |
92/2000 |
Čerstvé houby volně rostoucí |
O do +10 |
|
O do +10 |
92/2000 |
Čerstvé houby pěstované |
0 do +6 |
|
0 do +6 |
92/2000 |
Sušené houby |
Do +20 |
65 |
|
92/2000 |
Mlýnské obilné výrobky a rýže |
|
Do 75 |
|
93/2000 |
Sušené těstoviny |
|
75 |
|
93/2000 |
Nesušené těstoviny |
Do +5 |
|
izoterm |
93/2000 |
Těstoviny v inertní atmosféře nebo vakuované |
Do +10 |
|
|
93/2000 |
Chléb a běžné pečivo |
Do + 35 |
80 |
|
93/2000 |
Cukr. výr. nebal. |
Do +8 |
|
|
93/2000 |
Těsta |
Do +10 |
|
|
93/2000 |
Cukr |
Do +30 |
70 |
|
94/2000 |
Cukr moučka |
Do +30 |
65 |
|
94/2000 |
Tekuté výr. z cukru |
Do +25 |
|
|
94/2000 |
Med |
Do + 25 |
70 |
|
94/2000 |
Nečok. cukr. |
Do + 25 |
70 |
|
94/2000 |
Kakaové prášky |
Do +25 |
70 |
|
94/2000 |
Čokoláda, čok. cukrovinky |
Do + 25 |
70 |
|
942000 |
Droždí čerstvé |
+1 až +10 |
|
|
45/2000 |
Droždí sušené |
Do +20 |
|
|
45/2000 |