Úvod / / Před čím Vás KHS MSK chrání? Můžete se podívat.
Z kontrol restaurací, bufetů a stánků…
 
Nejčastější problémy jsou zjišťovány v oblasti provozní hygieny
 
Po naší kontrole došlo k důkladnému úklidu a sanitaci celé provozovny
 
Při nedostatku prostoru jsou jídla nevhodně skladována v umývárně
 
Po provedeném úklidu a odstranění nepotřebného inventáře má všechno své místo
 
 
Pokrmy a potraviny s výskytem plísně jsou neprodleně likvidovány.
 
I vzduchotechnika může být zdrojem nečistot
 
Sanitace musí zahrnovat pravidelné čištění odsávacích zařízení
 
V důsledku nedostatečného větrání mohou na stěnách vznikat plísně
 
Na základě nařízených opatření byly plísně odstraněny a stěny opatřeny novým nátěrem
 
V těsněních chladícího zařízení se při nedostatečném úklidu vytváří nánosy nečistot, které mohou být zdrojem nežádoucích mikroorganismů
 
Stav po nařízené sanitaci