Skupina výrobků | Skladování | Doprava [°C] | vyhláška | |
---|---|---|---|---|
Teplota [°C] | Vlhkost [%] | |||
Zmrazené potraviny | -18 | Reg. -18 | 160/2002 | |
Masné výr pH 5,2,aw 0,95 | 5 | 287/1999 | ||
Masné výr pH5-5,2,aw 0,91-0,95 | 10 | 287/1999 | ||
Zmrazené potraviny živ. původu | -12 max 3 měsíce | 287/1999 | ||
Zmrazené potraviny živ. původu | -18 max 6 měsíců | 287/1999 | ||
Mleté maso | + 2 | 287/1999 | ||
Mleté maso mražené | -18 max 3 měsíce | 287/1999 | ||
Výsekové kosti | + 4 | 287/1999 | ||
Krev | +2 | 287/1999 | ||
Zvěřina srstnatá spárkatá | + 7 | + 7-9 | 287/1999 | |
Zvěřina ostatní srstnatá, pernatá | +4 | + 4- 6 | 287/1999 | |
Ryby mořské čerstvé | -1 do +5 | -1 do +5 | 326/2001 | |
Ryby sladkovodní čerstvé | -1 do +5 | -1 do +5 | 326/2001 | |
Vejce | +5 až 18 | 70 -75 | +5 až 18 | 326/2001 |
Vejce chladírenská | -1,5 až +5 | -1,5 až+5 | 326/2001 | |
Uzené, smažené ryby | +1až 8 | +1 až 8 | 326/2001 | |
Solené ryby | + 1 -8 | +1 až 8 | 326/2001 | |
Marinované ryby | +1 až 8 | +1 až 8 | 326/2001 | |
Sušené ryby | 65-70 | 326/2001 | ||
Polokonzervy rybí | + 1-8 | +1 až 8 | 326/2001 | |
UHT, steril. mléko, mléč. Výrobky, zahuštěné mléko, bílkovinné mléčné výrobky | Do 24 | 77/2003 | ||
Mléko sušené | Do 24 | 70 | Do 24 | 77/2003 |
Ostatní ml. Výrobky | +4 až + 8 | +4 až +8 | 77/2003 | |
Mražené krémy (pouze balené) | Min -18 | Min - 18 (-15 - registrace teplot) | 77/2003 | |
Mateří kašička | 0 | 287/1999 | ||
Rostlinné tuky a oleje | Do +20 | Chránit před přímým slunečním světlem | 77/2003 | |
Živ. a emulg. Tuky a oleje, roztíratelné tuky | Do + 15 | 77/2003 | ||
Ztuž a pokrm tuky | Do +20 | 77/2003 | ||
Olejnatá semena | Do +20 | 70 | 418/2000 | |
Dehydratované výrobky, ochucovadla | Suché skl. | 419/2000 | ||
Dresinky | 0 až +15 | 419/2000 | ||
Hořčice | +1 až 20 | 419/2000 | ||
Sušené, kandované ovoce a zelenina nebalené | Do +20 | 70 | 92/2000 | |
Upravené chlazené čerstvé ovoce a zelenina | 0 do +5 | O do +5 | 92/2000 | |
Čerstvé houby volně rostoucí | O do +10 | O do +10 | 92/2000 | |
Čerstvé houby pěstované | 0 do +6 | 0 do +6 | 92/2000 | |
Sušené houby | Do +20 | 65 | 92/2000 | |
Mlýnské obilné výrobky a rýže | Do 75 | 93/2000 | ||
Sušené těstoviny | 75 | 93/2000 | ||
Nesušené těstoviny | Do +5 | izoterm | 93/2000 | |
Těstoviny v inertní atmosféře nebo vakuované | Do +10 | 93/2000 | ||
Chléb a běžné pečivo | Do + 35 | 80 | 93/2000 | |
Cukr. výr. nebal. | Do +8 | 93/2000 | ||
Těsta | Do +10 | 93/2000 | ||
Cukr | Do +30 | 70 | 94/2000 | |
Cukr moučka | Do +30 | 65 | 94/2000 | |
Tekuté výr. z cukru | Do +25 | 94/2000 | ||
Med | Do + 25 | 70 | 94/2000 | |
Nečok. cukr. | Do + 25 | 70 | 94/2000 | |
Kakaové prášky | Do +25 | 70 | 94/2000 | |
Čokoláda, čok. cukrovinky | Do + 25 | 70 | 942000 | |
Droždí čerstvé | +1 až +10 | 45/2000 | ||
Droždí sušené | Do +20 | 45/2000 |
Zveřejněno: 23.1.2004